torstai 7. elokuuta 2014

Virkkausta ja värkkäystä


Palapeittoprojektini, josta edellisessä postauksessa pulpatin, on saanut tuulta purjeisiinsa. Olen saanut viikossa paloja valmiiksi 16 kpl, eli nyt niitä on yhteensä 43. Uusimmista kylläkin puuttuu reunat, koska valkoinen lanka loppui kesken. Hsluaisin saada tämän valmiiksi tämän vuoden puolella, mutta jos teen tästä päiväpeiton, tarvitsee paloja lähemmäs 200 kpl.. Haha no joo, onhan minulla sitten jo neljäsosa niistä valmiina :D


Siksak-tiskirätti
Ohje: Prinsessajuttu-blogista
Lanka: Novita Bambu, khaki (335), 30g
  Koukku: 3 mm

Olen virkannut muutakin, nimittäin tiskirättejä! Tai no, koittanut. Muitten tekemät nimittäin ovat näyttäneet omiin silmiini siistimmiltä kuin tuo minun tekele. Se on jotenkin, hmm.. lörppö! Pitäisiköhän koittaa sitten puoltakokoa pienemmällä koukulla, mutta ihmetyttää kyllä, kun tälle langalle suositellaan 3½ mm koukkua.


Paloja ja tiskirättejä virkatessa huomasin, että ranteisiini alkaa sattumaan alta aikayksikön, joten eikun verkkokauppoihin ettimään parempia koukkuja. Lankamaailman verkkokaupasta löysin KnitPro Waves koukut, jotka olivat vielä kohtuu hintaisiakin. Tilasin sitten 2,5 , 3 & 3,5 mm. Saas nähdä, helpottaako näillä yhtään. No, eipä toki sivuilta voinut lähteä ilman, että kurkkaa lankojakin. Blend Bamboo oli sopivasti alessakin, joten ostin muutaman kerän sitä mielessäni tiskirätit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdun varmasti! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...